BLACK FRIDAY 15-17 noiembrie.
Au mai ramas

Ce îl face să fie special?

Uleiul de jojoba are o compozitie asemanatoare sebumului uman, ce îi confera o toleranta exceptionala din partea pielii.
Poate fi folosit in toata rutina ta de infrumusetare, atat pentru par, cat si pentru unghii, piele, ca demachiant sau ca ulei de masaj.

2V7A9020

Ce este uleiul de jojoba?

Intr-o oază verde și luxuriantă din inima desertului israelian Negev, creste in cel mai natural mod fructul de jojoba.
Jojoba este originara mediului desertic, iar solul fertil si clima insorita a Israelui, ne permit să extragem cel mai pur ulei de jojoba 100% natural.

Ulei de jojoba 100% pur

Obținut prin presare la rece. Bogat în Omega-9 și vitamine, reprezintă o alternativă eficientă la produsele cu ingrediente chimice.

Nu e testat pe animale

Produsul nostru nu este testat pe animale. Credem într-o lume mai bună, în care suferința animalelor poate fi evitată.

Bun pentru bebelusi

Nu are miros și nu conține nici parfum, ceea ce îl face foarte potrivit pentru bebeluși.

Efect anti-îmbătrânire

Reduce formarea ridurilor și tratează ridurile fine prin proprietățile sale de hidratare și ocrotire a pielii. Natura ne oferă mereu soluții pentru toate nevoile noastre, trebuie doar să le descoperim.Desprins din natura, pentru cea mai naturala frumusete, acest miraculos ulei de jojoba, cunoscut si ca aurul lichid al desertului, va face minuni pielii tale din cap pana-n picioare.

Întrebări frecvente

Uleiul de jojoba are multiple beneficii pentru piele, acesta este potrivit pentru orice tip de ten, gras, uscat sau acneic. Prezintă multiple proprietăți benefice și pentru par, eficient mai ales în combaterea căderii acestuia și în hidratarea lui. Poate fi utilizat ca un balsam sau adăugat ca ingredient natural în măști de păr pentru hidratare și regenerare. Printr-o simplă aplicare de doua ori pe săptămână, devine benefic inclusiv pentru unghii și cuticule. în plus, având un PH similar celui uman, poate fi folosit ca ulei de masaj.

Uleiul de jojoba are proprietăți hidratante, nu încarcă pielea, fiind absorbit în totalitate datorită asemănării cu sebumul uman, reduce căderea parului, întărește unghiile, dar poate fi folosit cu succes și în tratarea călcâielor crăpate sau uscate. Aceste proprietăți fac din uleiul de jojoba unul dintre cele mai benefice remedii naturale pentru cele mai comune probleme ale pielii și părului. Credem în frumusețea care începe din interior și ajunge să se reflecte și la exterior, iar luxuriantul ulei de jojoba este desprins din natură, pentru cea mai naturală frumusețe. Uleiul de jojoba îți oferă regenerarea și nutriția de care pielea ta are atât de mare nevoie, indiferent de tipul acesteia.

Conținutul bogat în acizi grași puternici îi oferă și proprietăți antiinflamatorii. Utilizările pentru piele sunt multiple, de tratare a inflamațiilor, hidratare și întârzierea semnelor de îmbătrânire.

Uleiul de jojoba este potrivit pentru orice tip de ten, unghii, păr sau ca prim pas într-un tratament complex pentru rejuvenarea facială.

Jojoba are cel mai apropiat PH de cel al omului, ceea ce ii conferă o toleranță excepțională din partea pielii. Acționează delicat asupra oricărui tip de ten, gras sau uscat, și hidratează tenul fără a bloca porii.

O aplicare zilnica ajută la regenerarea și hidratarea pielii în profunzime. Îl poți aplica direct pe față cu mișcări circulare sau poți opta inclusiv pentru măști de față cu ulei de jojoba și alte ingrediente naturale sau vitamine.

Uleiul de jojoba conține esteri de ceara care îl fac o opțiune bună de reparare a afecțiunilor pielii, inclusiv pentru tenul acneic.

Folosirea uleiului este simpla, doar câteva picături pot parcurge un drum lung în tratarea acneei, a pielii uscate și a infecțiilor fungice. Îl poți utiliza aplicat direct pe coșuri sau ca ingredient natural în diferite măști de față.

Bogat în vitamina E și C, acest ulei de jojoba este un adevărat elixir pentru piele. Proprietățile hidratante și antiinflamatorii ale uleiului de jojoba pot ajuta la întârzierea semnelor de îmbătrânire îmbunătățind sinteza de colagen natural al pielii.

Aplicarea zilnică a 2-3 picături de ulei de jojoba organic pe ten îți va estompa liniile fine și vei putea preveni formarea ridurilor adânci. Astfel vei arata mult mai bine, pentru mai mult timp.

Uleiul de jojoba organic poate fi folosit inclusiv ca demachiant sau ca tonic pentru față după demachiere. Folosirea uleiului pentru a elimina machiajul este simplă: se pun câteva picături pe discheta demachiantă, iar cu mișcări circulare se îndepărtează machiajul.

Jojoba prezintă multiple beneficii și pentru bărbați, acesta poate fi folosit pe pielea iritată sau ca after shave după bărbierit, deoarece păstrează pielea moale și catifelata pentru un timp îndelungat.

Suntem cel mai mare producător de jojoba din lume și până acum am vândut uleiul nostru către liderii industriei dermato-cosmetice care ne împărtășesc filosofia curată.

Luxuriantul ulei de jojoba obținut în urma procesului de presare la rece a boabelor de jojoba este 100% natural, pur, netestat pe animale, hipoalergenic și nu conține niciun strop de aditivi, fiind bogat în special în Omega 9 și vitamina E.

99.00 lei 64.00 leiAdaugă în coș

De ce e diferit?

Acesta este emolient, protejeaza impotriva deshidratarii si intareste bariera hidrolipidica a pielii. Spre deosebire de alte uleiuri esentiale, uleiul de jojoba nu trebuie diluat si poate fi aplicat direct pe pielea ta.