Povestea începe în deșertul Negev, Israel

Acolo, jojoba este cultivată cu mare grijă pentru mediul înconjurător

Apoi este recoltat fructul de jojoba…

Iar prin presare la rece…

Obținem uleiul de Jojoba 100% natural

Exact! Simplu și eficient.

Secretul frumuseții se regăsește în fiecare fiolă din uleiul nostru de jojoba: este chiar fructul organic de Simmondsia Chinesis din care acesta provine. Prin presare la rece, extragem luxuriantul ulei, 100% natural, cruelty-free, hipoalergenic, fără niciun strop de aditivi, dar bogat în antioxidanți și vitamine, în special în Omega 9 și vitamina E.

Prin proprietățile moleculare aproape magice ale uleiului de jojoba, acesta are un PH foarte similar cu pielea umană.

Asta face jojoba cel mai versatil dintre toate uleiurile cosmetice, un regenerator execepțional, care face minuni asupra pielii, indiferent de tipul acesteia.

În plus, este un hidratant complex care hrănește din plin toate zonele corpului: de la față, păr, cuticule, pielea corpului; dar și o bază perfectă fie pentru machiaj sau pentru tratamente cosmetice elaborate cu acizi sau vitamine.

Așadar, dacă ești în căutarea unei poțiuni care va face minuni pielii tale din cap până-n picioare, felicitări: tocmai ai găsit-o!

Jobelle - Ulei de Jojoba 100% natural

Bogat în vitamine și antioxidanți, Jojoba e un puternic hidratant natural și versatil. Structura sa moleculară este aproape identică cu cea a pielii noastre, așa că e potrivită oricărui tip de piele și orcărei vârste.